Heb je vragen?

Blijven je vragen onbeantwoord? Aarzel dan niet om me te contacteren. Ik ben er voor jou!

Je eerste sessie is een kennismakingsgesprek. Je hoeft helemaal niets mee te brengen. Ook een verwijsbrief van een arts is niet nodig. Je hoeft je ook niet voor te bereiden. Je maakt gewoon een afspraak en je komt langs op dat moment. No stress.
Het is belangrijk tijdens het kennismakingsgesprek dat je aanvoelt of de psychotherapeut bij je past. Dat je het gevoel hebt dat hij of zij je begrijpt, ook al is het onbevattelijk. Dat is de basis.
Vind je toch dat het niet klikt? Dan zoeken we samen welke therapeut beter bij je past.

Een sessie duurt 60 minuten. Maar je hoeft je verhaal natuurlijk niet halverwege een zin te staken als de tijd erop zit.

Een individuele sessie kost 65 euro. Kom je samen met je partner of met andere mensen die belangrijk voor je zijn? Dan rekenen we 85 euro.
In de meeste gevallen betaalt je ziekenfonds een deel terug. De regels hiervoor verschillen per mutualiteit en per regio. Als er in jouw geval terugbetaling is voorzien, dan regelen we dit samen. Ik bespreek dit allemaal met jou in het eerste gesprek.

Is er iets tussengekomen? En wil je je afspraak annuleren? Je kan makkelijk je afspraak wijzigen of annuleren met het boekingsplatform.

We vragen je om minstens 48u op voorhand te verwittigen. Anders rekenen we je de afspraak aan. Laat ons tijdig iets weten.

Contacteer me

Contact

Je kan me ten alle tijden telefonisch bereiken. Ik help je graag.

Contactgegevens

Antwerpen
Lange Leemstraat 184

Openingsuren

Maandag - Vrijdag

09:00 - 17:00